Amanhã, 25 de Novembro – a Catalunha e as eleições

No próximo Domingo, 25 de Novembro, realizam-se eleições antecipadas na Catalunha para decidir se o país permanece integrado no Estado Espanhol ou volta a ser uma nação independente. A viagem dos Argonautas dedicará as 24 horas do dia 25, do primeiro ao último minuto, a este acontecimento histórico: artigos sobre a história, a cultura, a economia da Catalunha. Música, muita música catalã.

El pròxim diumenge, 25 de novembre, tindran lloc a Catalunya unes eleccions anticipades l’interès de les quals se centra principlament en si Catalunya opta per continuar integrada a l’Estat espanyol o per ser una nació independent. A viagem dos Argonautas dedicarà les 24 hores del dia 25, del primer minut a l’últim del dia, a aquest esdeveniment històric: articles sobre la història, la cultura, l’economia de Catalunya. I música, molta música catalana.

El próximo domingo, 25 de noviembre, tendrán lugar en Cataluña una elecciones anticipadas cuyo interés se centra principalmente en si Cataluña opta por continuar integrada en el Estado español o por ser una nación independiente. A viagem dos Argonautas dedicará las 24 horas del día 25, del primer minuto al último del día, a este acontecimiento histórico: artículos sobre la historia, la cultura, la economía de Cataluña. Y música, mucha música catalana.

Leave a Reply