Húmus de Raul Brandão em catalão – Humus traduïda al català

CatalunyApresenta é uma associação cultural radicada em Lisboa e Barcelona que tem como objectivo converter-se numa ponte entre as duas culturas. Notícia do lançamento em Barcelona da tradução catalã de Húmus, de Raul Brandão e anúncio que outras iniciativas se seguirão em Lisboa.

catalunyapresenta

Benvolguts amics i amigues,

Des de CatalunyApresenta us recomanem la presentació de la novel·la de Raul Brandão Humus, ara traduïda al català per primer cop.
Així mateix, ja podeu veure les fotografies de l’acte de Capicua 4 a Barcelona al nostre bloc. Ben aviat us proposarem més activitats a Lisboa.

Salutacions,

CA

El proper dijous 7 de febrer a les 19.30h a la llibreria Alibri c. Balmes, 26 de Barcelona es presenta  la traducció catalana d’HUMUS. El clàssic portuguès que va revolucionar la novel·la contemporània portuguesa del segle XX. L’acte comptarà amb la presència de l’editor i poeta Antoni Xumet i de l’escriptor lusitanista Sebastià Bennasar. Hi haurà lectures de fragments i un tast de vi.

                                               No us la perdeu!

humus_cat

Leave a Reply