Um milhão de assinaturas pela autodeterminação

peninsula_quatre-barres

Pelo direito a decidir, face à previsível oposição do Reino de Espanha à realização duma consulta popular na Catalunha,  movimentos catalãs de cidadania apelam à subscrição da petição dirigida às instituições europeias em apoio do referendo sobre a autodeterminação.

Um milhão de assinaturas pela auto determinação

This post is also available in Brezhoneg, Català, Cymraeg, Deutsch, English, Español, Français, Gaeilge, Italiano, Nederlands, Português, Svenska,

“Estou de acordo com a iniciativa para que o Direito à Autodeterminação dos povos fique formalmente expressa nos tratado da União Europeia como Direito Humano fundamental e que as Instituições da União apoiem todos os cidadãos Europeus e suas nações que queiram exercê-lo. “

http://www.europeancitizensdecide.eu/petition.php?language=2

Hi  ha iniciada aquesta campanya de recollida de signatures al parlament europeu, en  previsió de l’oposició del “Reino de España” a fer la consulta a Catalunya. O  ara o mai…
Passeu-lo  a tanta gent com pugueu!!! Hem d’arribar a 150.000 o més. Encara ens en falten  14.000!!
Campanya  de pressió a les institucions europees per donar suport a un referèndum  d’autodeterminació a Catalunya.
Si  et plau, SIGNA i fes-ho arribar a qualsevol persona que estigui conscienciada  per aquest afer tan important per a nosaltres!!!

logo-web1

Què és la ICEC?

La “Comissió Internacional de Ciutadans Europeus” (ICEC) ha estat creada per reunir totes les organitzacions, institucions i individus que comparteixen la visió d’una Europa que és democràtica, tant en la teoria com en la pràctica.

Els moviments socials d’Escòcia, Catalunya, Flandes i Euskal Herria juntament amb representants socials d’altres nacions Europees i Estats membres, utilitzaran l’ICEC com a punt focal, un lloc de trobada i fòrum on les teories acadèmiques i polítiques sobre la Democràcia, Europa i els Drets Universals, poden ser discutides i difoses entre els diferents actors internacionals.

ICEC representa una aliança ciutadana coordinada a nivell Europeu per expressar la voluntat de milions d’europeus en la defensa dels principis fonamentals de Llibertat, Justícia, Igualtat i Pau a Europa.

La Comissió està integrada per membres d’organitzacions socials, partits polítics i xarxes acadèmiques, i ho fan a títol personal, encara que són moltes les organitzacions que expressen obertament el seu suport. L’accès a l’ICEC no es limitat a cap àmbit i és expressament obert al públic en general, encara que no es pertanyi a cap altra organització.

Com un dels pares de la Unió Europea va declarar:
“… No és la unió dels estats, sinó dels Pobles”
Jean Monnet.

Una millor democràcia és possible i necessària. Ens correspon a tots els ciutadans Europeus parlar amb una veu clara i organitzada sobre aquests temes i fer-ho al costat de les nostres Institucions Europees.

Junts ho farem possible!! Perquè NOSALTRES SOM EUROPA

Leave a Reply