Lip dub per la llengua catalana

Lip dub per la llengua catalana – Catalunya

Lip dub per la llengua, enregistrat els dies 15 i 16 d’abril de 2011 en diversos espais de Barcelona i que ha comptat amb la participació de 1.500 persones i de nombroses cares conegudes. El projecte l’organitzen la Plataforma per la Llengua i 23 entitats de persones immigrades amb l’objectiu de reivindicar el paper del català com a llengua comuna, en tant que element clau per a la inclusió social de la població d’origen nouvingut, i garant de cohesió.
La cançó escollida ha estat “Corren”, del grup Gossos, gentilesa de Música Global.
Podeu trobar més informació a:
http://www.lipdubperlallengua.cat i http://www.plataforma-llengua.cat
(Directors: Daniel Feixas i Santi Hausmann)ENGLISHLip dub for the language was filmed on the 15th and 16th of April 2011 in various locations in Barcelona. More than 1500 people took part, some of them celebrities. This initiative was organised by the Plataforma per la Llengua (pro Catalan language organisation) together with 23 organisations of immigrant people. The objective is to illustrate the role of the Catalan language as the shared language in Catalan society, as it is a key element for the social inclusion of immigrant people and guarantees social cohesion.
The song chosen was “Corren”, from the band “Gossos”, courtesy of Música Global.
Find more information at http://www.lipdubperlallengua.cat
(Directors: Daniel Feixas and Santi Hausmann)

CASTELLANO

Lip dub por la lengua, filmado los días 15 y 16 de abril de 2011 en diferentes espacios de Barcelona, que ha contado con la participación de 1.500 personas y de numerosas caras conocidas. El proyecto lo organizan la Plataforma per la Llengua y 23 entidades de personas inmigrantes con el objetivo de reivindicar el papel del catalán como lengua común, como elemento clave para la inclusión social de la población de origen foráneo, y garante de cohesión.
La canción seleccionada ha sido “Corren”, del grupo Gossos.
Podéis encontrar más información en http://www.lipdubperlallengua.cat
(Directores: Daniel Feixas y Santi Hausmann)

FRANÇAIS

Lip dub pour la langue catalane, enregistré les 15 et 16 avril 2011 dans différents endroits de Barcelone. Y ont participé 1 500 personnes ainsi que de nombreuses personnalités. Ce projet est organisé conjointement par la Plateforme pour la langue catalane et 23 associations d’immigrés, dans le but de revendiquer le rôle du catalan comme langue commune et en tant qu’élément clé pour l’inclusion sociale des populations d’origine immigrée, en vue de garantir la cohésion.
La chanson choisie a été « Corren » du groupe « Gossos ».
Plus d’informations sur le site : http://www.lipdubperlallengua.cat
(Directeurs : Daniel Feixas et Santi Hausmann)

EUSKARA

Hizkuntzaren aldeko Lib Dub-a, 2011ko Apirilak 15-16an Bartzelonako gune ezberdinetan grabatu da. 1500 pertsonek parte hartu dute, horien artean aurpegi ezagun asko egon delarik. Proiektua Plataforma per la llengua eta immigrazioko 23 erakunde ezberdinek antolatu dute, catalana hizkuntza amankomun bezala aldarrikatzea helburu zutelarik, eta elkarbizitza sozialerako ezinbesteko osagaia izan dadin.
“Corren”, Gossosen kantua izan da aukeratutakoa.
Informazio gehiago http://www.lipdubperlallegua.cat webgunean topatuko dezue.
(Zuzentzaileak: Santi Hausmann & Dani Feixas)

Leave a Reply